(Skype) konzultációt kérek

Szeretettel üdvözöllek! Ugye, tegeződhetünk? 😉 Csak az egyszerűség kedvéért.

Ez az Egeszseghonlapok.hu és Titi (Skype) konzultációs szolgáltatása.

Mikor van szükséged (Skype) konzulációra? Akkor, ha:

 • nem boldogulsz a számítástechnikával, az Internettel, a honlapszerkesztéssel
 • vannak Benned fehér foltok velük kapcsolatban, eligazításra, “korrepetálásra” szorulsz ilyen téren
 • olykor előjönnek “buta” kérdéseid, és nem akarod, hogy kinevessenek miattuk, vagy éppen bevigyenek az erdőbe, hanem inkább érthető és a Te tempódnak megfelelő magyarázatokra vágysz
 • szeretnél ezekről rövidebben beszélgetni egy lelkes és hozzáértő informatikus – honlapkészítő – rendszerszervező – középfokú programozó nővel,
 • kérdeznél róluk vagy más kapcsolódó témáról
 • új honlapot, honlap karbantartást, módosítást, ügyintézést szeretnél,

Akkor jó helyen jársz. Eligazítalak.

Jelentkezz (Skype-os) konzultációra!

Néhány példa és ötlet, hogy mivel kapcsolatban tudok Neked érthető és konyhanyelven elmondott hozzájárulással szolgálni:

 • freeimages /keyboard-with-sphere-1438726-m

  freeimages /keyboard-with-sphere-1438726-m

  A számítógép általában: hardverek (ezek a gép alkatrészei: monitor, billentyűzet, gépház, laptop, egér, webkamera, mikrofon, stb.), szoftverek (ezek a programok, amik az alkatrészeken futnak)

 • Microsoft Windows funkciói és használata, programok telepítése, törlése, stb.
 • Microsoft Office irodai programok funkciói és használata (szövegszerkesztő –Word, táblázatkezelő – Excel, prezentáció – Powerpoint, adatbázis kezelő – Access, stb.)
 • Apache OpenOffice ingyenes irodai programok (szövegszerkesztő- Writer, táblázatkezelő – Calc, prezentáció – Impress, adatbázis kezelő – Base stb.)  funkciói és használata
 • PDF kezelés (Adobe Acrobat Reader)
 • Internet általában, böngészőprogramok (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, stb.) funkciói használata
 • Internetes levelezés, levelezőprogramok (gmail, freemail, citromail, indamail, stb.) funkciói, használata
 • (NAGYON FONTOS!!!) Internetes biztonsági kérdések: vírusvédelem, spamvédelem, adatmentés, szerzői jog és társai
 • Internetes blogolás, blogok (Blogspot.hu, blog.hu, stb.) funkciói és használata
 • Internetes keresés, keresők, Google funkciói és használata (keresés, címkék megadása – KeyWordTool, hirdető – Adwords, email értesítő – FeedBurner, dokumentum megosztó – Drive, kérdőívkészítő – űrlap, fotók – Google webalbum, közösségi oldal – Google+, statisztika – Analytics, videógmegosztó – Youtube, ingyenes weboldalak – Google sites, tartalom értesítő – Alert, stb.)
 • Facebook funkciói és használata
 • Skype és funkciói, webkamera kezelés
 • Videókezelés (pl. Windows Movie Makerrel, YouTube-bal), hangfájlok – audio kezelés (pl. Audacity program használata), stb.
 • WordPress honlap tartalomkezelő rendszer funkciói és használata
 • PayPal Internetes fizetési rendszer  funkciói és használata, E-bankok  funkciói és használata
 • Okostelefon – Android rendszer használata levelezésre, Facebook-ozásra
 • Adminisztráció – Tárhely, domain név, adatvédelmi biztos, SZÉP kártya, Egészségpénztár, stb. Minden, ahol papírt kell kitölteni, és amihez kérdéseid vannak!
 • Stb. Ha van olyan, amit szívesen látnál a listában, mert Neked szükséged lenne rá, írj nekem, és megnézem, hogy ismerem-e, illetve kinyomozom Neked! 😉 http://www.egeszseghonlapok.hu/kapcsolat/

A konzultáció időtartama és díja – hozzájárulása


Ha esetleg olyan kérdésed akad, amire a konzultáción nem tudok válaszolni a konzultáción (nem sok ilyen szokott lenni), utánanézek és megírom.

Mit várhatsz ezért cserébe a konzultáción?

Valószínűleg nem fogom 2 perc alatt beletölteni a naaagy tudást a fejedbe, mint a Mátrixban Trinitynek a helikoptervezető programot az operátor, mert erre még én sem vagyok képes, de haladunk. Intenzív figyelem és gyakorlatias, világos magyarázatok lesznek. Meghallgatom a kérdéseidet, elmagyarázok mindent konyhanyelven, a Te tempódban – ha szükséges, akár többféleképpen. Ha arra van igény, és semmi akadálya nincs, pontosan megmutatom, mit hogyan tudsz megoldani a gépen (a Skype képernyő megosztó funkciója erre kiváló), úgy, hogy Neked jó legyen. Egyre gyakrabban fel is szoktam venni hanganyagra, amit utána bármikor bárhol akárhányszor visszahallgathatsz. Esetleg példákkal és tapasztalatokkal is szolgálok.

Mi NEM lesz a konzultáción egészen biztosan?

Nem fogom elmesélni az élettörténetemet (kivéve esetleg rövid, építő példákat, ha hasznosak lehetnek). Nem fogok közben a saját dolgaimról beszélni, nem fogok elkalandozni, az egész idő Rólad fog szólni, a Te kérdéseiddel fogunk foglalkozni.

Miért járhatsz jól a konzultációval, milyen befektetés lehet, mit takaríthatsz meg vele?

 • Megtakarítás, befektetés lehet? (freeimages/blue-piggy-bank-1237770)

  Megtakarítás, befektetés lehet? (freeimages/blue-piggy-bank-1237770)

  sok fejfájást, ami abból fakad, hogy nem tudod megoldani a számítógépes problémáidat

 • időveszteséget: lehet, hogy egy egész napot görcsölsz egy problémán, aminek a megoldására ha rákérdezel nálam, két óra alatt meg fogod tudni oldani
 • pénzveszteséget: tegyük fel, hogy éppen pénzt készülsz kiadni valami drága szoftverre vagy számítógépre, akkor lehet hogy tudok olcsóbbat vagy esetleg ingyeneset javasolni (volt rá példa: valakinek harmadáron mutattam volna egy számára tökéletesen megfelelő használt számítógépet az új helyett, ha időben megkérdezett volna); vagy arra is tudhatok megoldást, hogy hogyan használd olcsóbban és ésszerűbben a számítógépet; vagy hogy milyen alkatrészre van szükséged hozzá és azt hol érdemes beszerezned; vagy hogy hogyan marketingezd az Interneten a termékedet úgy, hogy legyenek vásárlóid – tudnám még sorolni a példákat!
 • stb.

Kivel fogsz konzultálni?

Titi_MokshaSzervusz, Sz. Tóth Tímea, gyerekkori barátnői becenéven Titi vagyok.

Elég jól kiismerem magamat az informatika területén és szeretem is a számítógépet. 🙂 Amikkel hozzá tudok járulni a számítástechnika-informatika világában való jobb eligazodásodhoz:

 • a kitűnő középfokú számítógép programozó – képesített könyvelő érettségimben rejlő potenciák
 • a “jó” minősítésű közgazdász – üzleti informatikus diplomámban rejlő potenciák
 • a 6 év intenzív SAP rendszerszervező – oktató tapasztalatomban rejlő potenciák
 • a 6 év elég intenzív WordPress honlapszerkesztés és internetes marketing tapasztalatomban rejlő potenciák
 • és még a grafika és videó potenciák – majdnem kijártam egy kiadványszerkesztő tanfolyamot, csak azért nem vizsgáztam le belőle, mert a végén összeférhetetlenség folytán elfajultak a dolgok és nem tetszett az oktatók hozzáállása, de a tanultakat ettől függetlenül használom
 • és még sok számítástechnikai oktatóanyag, amiket elolvastam, megtanultam már és használok napi szinten.

A konzultációhoz szükséges eszközök, feltételek:

Semmi más, mint Skype elérhetőség. Ki sem kell otthonról mozdulnod, sok utazási és egyéb költséget megtakarítasz vele (de természetesen, ha szeretnéd, akár el is jöhetsz  hozzám Dunakeszire).

(a Skype egy ingyenesen használható videótelefon) és lehetőleg egy webkamera. Ki sem kell otthonról mozdulnod, sok utazási és egyéb költséget megtakarítasz vele. Ha szoktál másokkal is Skype-olni, itt sem lehet gond.

Ha még nincs Skype program a gépeden, ide kattintva letöltheted >>>

Az eddig a konzultációkon részt vevők észrevételei, véleményei:

Titi szaktanácsai kincset érnek számomra, és persze nem csekély pénzmegtakarítást, hiszen mindig segít megtalálni az igényeimnek leginkább megfelelő technikai megoldásokat. Gyorsan és pontosan dolgozik, mindig az előre megbeszéltek szerint. Örülök, hogy annak idején rá bíztam a honlapjaim ügyes-bajos dolgait, és ezután is vele végeztetem el a szakértelmet igénylő munkákat.

Pintérné Annus Rita
http://www.benso-iranytu.hu
http://www.nyelvikorrep.hu

Szeretnék kérdezni Tőled megint, mert múltkor olyan gyorsan megértettem amit mondtál. 🙂

Hajni

Lehetséges konzultációs időpontok

Jelenleg ezekre a konzultációs időpontokra lehet jelentkezni – ha egyik időpont sem felel meg, kérlek írj az info-kukac-egeszseghonlapok-pont-hu email címre és egyeztetünk:

Kérdésed van?

A konzultációval kapcsolatban (is) kérdezni a Kapcsolati oldalon megadott elérhetőségeknél lehet (nincs rossz vagy felesleges kérdés, a kérdésekből sokat lehet tanulni, ha valami felmerül benned, tedd fel nyugodtan):
http://www.egeszseghonlapok.hu/kapcsolat/

Jelentkezés előtt kérlek, olvasd el az Egeszseghonlapok.hu Jogi Nyilatkozatát és az Általános Szerződési Feltételeit. És, mivel sajnos az értesítőimet néhány ingyenes email szolgáltató sokszor tévesen spam-nek minősíti, erősen javasolt beállítani a postafiókod spam szűrőjét, hogy megkapd az e-mailjeimet. A spam szűrő beállításhoz ide kattintva találhatsz eligazítást.

A jelentkezés részletei és menete

 • Szállítás dobozolva (freeimages/box-set-1358324-m)

  Szállítás dobozolva (freeimages/box-set-1358324-m)

  Kérlek, válassz a fenti időpontok közül egy számodra szimpatikusat, és a lenti űrlap minden mezőjét gondosan és pontosan (hogy a későbbiekben minden információt megkapj) kitöltve jelentkezz rá az időpont előtt 2-3 munkanappal! A konzultációra fel kell készülnöm, az utolsó percben beeső vendégeket nehezen tudom fogadni, ezért van erre szükség. Kérlek, tiszteljük meg egymást ennyivel! Köszönöm!

 • Az űrlap kitöltése és a megrendelem / jelentkezek gomb megnyomása jelentkezésnek minősül, a fizetés pontos módjáról e-mailben kapod meg a tájékoztatót. Fizetni átutalással, banki befizetéssel (esetleg rózsaszín postai csekken), és paypal-on lehet. (Az ország minden településéről elérhető tehát a fizetési mód – a fizetéshez szükséges adatokat, címeket a Hivatalos / Impresszum oldalon is megtalálod –  http://www.egeszseghonlapok.hu/hivatalos/impresszum/)
 • Ha már vettél részt konzultáción, nem szükséges az adatlapot kitöltened, hanem jelezd az újbóli részvételi szándékodat e-mailben az info-kukac-egeszseghonlapok-pont-hu email címen és kövesd azt a menetrendet, amit az előző konzultáció(k) során az e-mailekben leírtunk. Köszönjük.
 • Ha más Egészséghonlapok termékkel / szolgáltatással együtt szeretnéd megrendelni ezt, akkor a Megjegyzés rovatba írd be a másik nevét, és figyelembe veszem. Köszönöm!
 • Az űrlap kitöltése után először megkereslek e-mailben, hogy megtudjam, valóban Te jelentkeztél-e, és egyeztetjük az adataidat. Ezért kérünk, hogy mihamarabb nézd meg a postafiókodat, általában még a megrendelés napján válaszolni szoktam.
 • Amint megérkezik a számlánkra a konzultáció ára, vagy az e-mail fiókunkba a befizetést igazoló bizonylat másolata, a lehető leghamarabb, 1-2 munkanapon belül küldöm az időpont lefoglalását (kérlek, az e-mail címedet pontosan add meg, máskülönben nem tudom veled felvenni a kapcsolatot!).
 • Az adatok egyeztetése és a fizetési részletek tisztázása után (átutalással, bankfióki pénztári befizetéssel [esetleg rózsaszín postai csekken] vagy PayPalon keresztül) kérlek, a konzultáció időpontjáig juttasd el hozzánk a konzultáció árát az általad választott módon. Fontos! Kérünk, hogy a fizetés mellé a közleményben az adminisztráció megkönnyítéséhez add meg a nevedet és azt, hogy “Honlap konzultáció. Ha ez megtörtént, küldd el nekem a befizetést igazoló bizonylatot például e-mailben (PDF-be exportálva, lefotózva vagy szkennelve) a holisztikusedenkft-kukac-gmail-pont-com e-mail címre, ezzel megkönnyíted a munkámat és meggyorsítod az ügyintézést.
 • Tartsuk fontosnak és vegyük megfelelően komolyan ezeket az alkalmakat. Ezért a konzultáció előtti napon emailt, SMS-t vagy más írásos üzenetet küldök, hogy emlékeztesselek az időpontra.
 • Időpontok (freeimages/clock-1408511-m)

  Időpontok (freeimages/clock-1408511-m)

  Ha előre nem látható súlyos körülmény (pl. betegség nálad vagy a gyermekednél) miatt mégsem tudsz részt venni: lemondhatod a konzultációt írásban (emailben, sms-ben, Facebook üzenetben) vagy telefonon. Ha a konzultáció időpontja előtt legalább 1 nappal visszamondod, és már befizetted, visszautaljuk Neked a konzultáció teljes díját. Ha nem mondod le és/vagy a konzultáció napján mondod le akkor is visszautaljuk, de 1.000 Ft rendelkezésre állási / helyiségbérleti díjat levonunk az összegből. Ha a számodra fenntartott időpontot kétszer nem mondod le és nem is fizeted be, akkor a továbbiakban sajnos nem tudok együttműködni Veled. Megértésedet köszönöm.

 • Kérlek, a konzultáción legyél pontos, amennyire lehetséges. A legideálisabb, ha 10 perccel az időpont előtt érkezel a helyszínre vagy a  Skype-ra, hogy legyen idő kiiktatni a technika ördögét és ráhangolódni a témára. A skype név: szalkaine.toth.timea. Én is igyekszem, hogy időben tudjunk kezdeni. Ha nekem felróható okból mégis később tudjuk elkezdeni, akkor később is fejezzük be. Erre azért van szükség, mert az eredmény érdekében fontos a nyugodt munka, ezért minden konzultáció után hagyok fél órát a köztes teendőknek elvégzésére, hogy a következő vendég is megérkezhessen és ráhangolódhasson a kérdéseire.

A számlát elektronikusan, emailben fogod megkapni. A konzultáció ára bruttó ár, minden költséget tartalmaz.

Gyors fizetés bankkártyával, PayPalon:


Kezeles fizetese gyorsanBankkártyás / pénztári befizetéses jelentkezéshez kérünk, töltsd ki az adatokat az alábbi űrlapon:

(a kötelezően kitöltendő mezők *-gal jelölve)

Neved *:
E-mail címed *:
Telefonszámod *:
Lakcímadataid:
Ország *:
Irányítószám, város *:
Utca, házszám, emelet, ajtó *:
Számlázási neved, címed (cég esetén):
Kupokód (ha van), vagy ajánló kód:
Egyéb megjegyzés (pl. mikor lenne alkalmas Neked a konzultáció?):

Milyen időtartamú konzultációt szeretnél *:
kb. 30 perckb. 60 perckb. 90 perc

Hogyan szeretnél fizetni *:
ÁtutalássalBanki pénztári befizetéssel (esetleg rózsaszín postai csekken)PaypalonHelyszínen, készpénzzel

Elolvastam és elfogadom a Jogi Nyilatkozatot és az Általános Szerződési Feltételeket, tudomásul vettem, hogy ezzel a megrendeléssel fizetési kötelezettségem keletkezik, hozzájárulok, hogy emailben történjen a szerződéskötés visszajelzése *:

Hozzájárulok a megfelelő megrendelés teljesítés érdekében történő adatkezeléshez (kötelezően bejelölendő, az adatok a megrendelés után a számlázás miatt, jogszabály szerint 8 évig megőrzendők, erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót)
Hozzájárulok

Ellenőrző kód: kérlek, írd be a képen látható karaktereket *:
captcha

Kellemes és eredményes Internetes jelenlétet kívánok, köszönöm a bizalmadat, 😉
Sz. Tóth Tímea – Titi
honlapszerkesztő
és az Egészséghonlapok.hu csapata

Tájékoztatás

PDF formátumban letölthető innen: https://docs.google.com/document/d/1A5-p0KBI61nROn0hmz9D3hX60Enqolv4bzdn47WAGcc

Elállási jog

PDF formátumban letölthető innen: https://drive.google.com/open?id=1soU1mZvwM93cqZeTGwX1JzvYPvWRiEqDdIwhHY9h-Sc