Karbantartást kérek

Szeretettel üdvözöllek! Ugye, tegeződhetünk? 😉 Az egyszerűség kedvéért.

Ez az Egeszseghonlapok.hu honlap rendszeres karbantartási szolgáltatása.

  • WordPress weboldalad van?
  • Nem sikerül a rendszeres (minimum havi) biztonsági karbantartási, frissítési, mentési munkákat elvégezni, nem akarod ezeket saját kezűleg elvégezni? Esetleg nem tudod, hogy mit is kell pontosan csinálni? Tartasz tőle, hogy valamit elrontasz?

Akkor ennek a lehetőségnek örülni fogsz.

Ha igényled, karbantartom az oldaladat! – Miért fontos a rendszeres, legalább havi karbantartás?

freeimages.com/hand-in-hand-1350860-m.jpg

Mert egy honlap olyan, mint egy gyermek: folyamatosan nevelgetni, gondozni, frissíteni kell, csak úgy biztonságos a működése [és nem utolsósorban: úgy sugallja azt a látogatóidnak, hogy egy élő személy van mögötte, aki folyamatosan fogadja a vendégeket, és akiben meg lehet bízni].

Sajnos a számítástechnikában, az Interneten is működik a “sötét oldal”, a honlapodra is leselkednek veszélyek. Vannak, akik folyamatosan keresik a biztonsági réseket a weboldalak programjában és mindent elkövetnek, hogy a nem frissített weboldalakat megtámadják és ellehetetlenítsék. Például feltörhetik, megfertőzhetik vírussal, kémprogrammal, ami az összes látogatódat tovább fertőzheti, vagy teletehetik SPAM-okkal, felhasználhatják arra, hogy más weboldalakat támadjanak rajta keresztül, és így tovább. Ha nem frissíted a weboldaladat legalább havonta, de tényleg minimálisan negyedévente, ha hagyod, hogy a megfertőződjön, sajnos másokat veszélyeztetsz vele: akaratlanul is gazdasági jellegű számítógépes bűncselekmény-kísérletek elkövetésére kínálod fel. Ezért nagyon fontos, hogy a honlapszerkesztésben betarts bizonyos szabályokat, pl. hogy rendszeresen tartsd karban és frissítsd!

Tehát, ha nem szeretnéd vagy nem tudod a karbantartást elvégezni, akkor ezt a lehetőségem Neked szól! Bízz meg engem a karbantartási munkákkal!

Az alábbi karbantartási csomagok közül választhatsz:


Kérdések a karbantartással kapcsolatban

Kérdés: mikortól indul a karbantartás negyedéves időtartama?

Válasz: onnantól számítva, hogy a megrendelő eljuttatta hozzánk a díját. Negyed évig én gondozom, frissítem, nevelgetem a honlapját, válaszolok a kérdéseire, a választott csomag szerint.

Kérdésed van?

A honlap karbantartási csomagokkal kapcsolatban (is) kérdezni a Kapcsolati oldalon megadott elérhetőségeknél lehet (nincs rossz vagy felesleges kérdés, a kérdésekből sokat lehet tanulni, ha valami felmerül benned, tedd fel nyugodtan):
http://www.egeszseghonlapok.hu/kapcsolat/

Megrendelés előtt kérlek, olvasd el az Egeszseghonlapok.hu Jogi Nyilatkozatát és az Általános Szerződési Feltételeit. És, mivel sajnos az értesítőimet néhány ingyenes email szolgáltató sokszor tévesen spam-nek minősíti, erősen javasolt beállítani a postafiókod spam szűrőjét, hogy megkapd az e-mailjeimet. A spam szűrő beállításhoz ide kattintva találhatsz segítséget.

Honlap karbantartás megrendelése

freeimages.com/box-set-1358324-m.jpg

Kérlek, töltsd ki az alábbi megrendelő űrlap minden mezőjét, gondosan és pontosan, hogy a későbbiekben minden információt megkapj! Az űrlap kitöltése és a jelentkezek / megrendelem… gomb megnyomása megrendelésnek minősül, a fizetés pontos módjáról e-mailben kapod meg a tájékoztatót. Fizetni előre átutalással, előre banki pénztári befizetéssel (esetleg rózsaszín postai csekken) és Paypalon / bankkártyával lehet. (Az ország minden településéről elérhető tehát a fizetési mód – a fizetéshez szükséges adatokat, címeket a Hivatalos / Impresszum oldalon is megtalálod –  http://www.egeszseghonlapok.hu/hivatalos/impresszum/)

Ha más Egészséghonlapok termékkel/szolgáltatással együtt szeretnéd megrendelni ezt, akkor a Megjegyzés rovatba írd be a másik nevét, és figyelembe veszem. Köszönöm!

Az űrlap kitöltése után először megkereslek e-mailben, hogy megtudjam, valóban Te rendeltél-e, és egyeztetjük az adataidat. Ezért kérlek, hogy mihamarabb nézd meg a postafiókodat, általában még a megrendelés napján válaszolni szoktam.

Az adatok egyeztetése és a fizetési részletek tisztázása után (átutalással, bankfióki pénztári befizetéssel [esetleg rózsaszín postai csekken] vagy PayPalon keresztül) kérlek, fizesd be a csomag árát az általad választott módon. Fontos! Kérlek, hogy a fizetés mellé a közleményben az adminisztráció megkönnyítéséhez add meg a nevedet és azt, hogy “Új honlap”. Ha ez megtörtént, küldd el nekem a befizetést igazoló bizonylatot például e-mailben (PDF-be exportálva, lefotózva vagy szkennelve) a holisztikusedenkft-kukac-gmail-pont-com e-mail címre, ezzel megkönnyíted a munkánkat és meggyorsítod az ügyintézést.

Amint megérkezik a számlánkra a csomag ára, vagy az e-mail fiókunkba a befizetést igazoló bizonylat másolata, a lehető leghamarabb, 1-2 munkanapon belül elindul a munka, és érkezni fognak a honlappal kapcsolatos oktató emailek is az általad megadott e-mail címre (kérlek, az e-mail címedet pontosan add meg, máskülönben nem tudom elküldeni a linkeket!).

A számlát  és a linkeket elektronikusan, emailben fogod megkapni. A megoldáscsomag ára bruttó ár, minden költséget tartalmaz.

Gyors fizetés bankkártyával, PayPalon:


Honlap karbantartas fizetese gyorsanA honlap karbantartás megrendeléséhez kérünk, töltsd ki az adatokat az alábbi űrlapon:

(a kötelezően kitöltendő mezők *-gal jelölve)

Neved *:
E-mail címed *:
Telefonszámod *:

Lakcímadataid:
Ország *:
Irányítószám, város *:
Utca, házszám, emelet, ajtó *:

Számlázási neved, címed (cég esetén):

Melyik karbantartási csomagot választod *?
BiztonságiKényelmiKonzultációsTartalom-fejlesztő

Hogyan szeretnél fizetni *:
ÁtutalássalBanki pénztári befizetéssel (esetleg rózsaszín postai csekken)Paypalon

Elolvastam és elfogadom a Jogi Nyilatkozatot és az Általános Szerződési Feltételeket, tudomásul vettem, hogy ezzel a megrendeléssel fizetési kötelezettségem keletkezik, hozzájárulok, hogy emailben történjen a szerződéskötés visszajelzése *:
Megjegyzés:
Kuponkód vagy partnerkód:

Hozzájárulok a megfelelő megrendelés teljesítés érdekében történő adatkezeléshez (kötelezően bejelölendő, az adatok a megrendelés után a számlázás miatt, jogszabály szerint 8 évig megőrzendők, erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót)
Hozzájárulok

Ellenőrző kód: kérlek, írd be a képen látható karaktereket *:
captcha

Kellemes, eredményes és biztonságos Internetes jelenlétet kívánok, köszönjük a bizalmadat, 😉
Sz. Tóth Tímea – Titi
honlapszerkesztő
és az Egészséghonlapok.hu csapata

Tájékoztatás

PDF formátumban letölthető innen: https://docs.google.com/document/d/1A5-p0KBI61nROn0hmz9D3hX60Enqolv4bzdn47WAGcc

Elállási jog

PDF formátumban letölthető innen: https://drive.google.com/open?id=1soU1mZvwM93cqZeTGwX1JzvYPvWRiEqDdIwhHY9h-Sc