Karbantartást kérek

Szeretettel üdvözöllek! Ugye, tegeződhetünk? 😉 Az egyszerűség kedvéért.

Ez az Egeszseghonlapok.hu honlap rendszeres karbantartási szolgáltatása.

  • WordPress weboldalad van?
  • Nem sikerül a rendszeres (minimum havi) biztonsági karbantartási, frissítési, mentési munkákat elvégezni, nem akarod ezeket saját kezűleg elvégezni? Esetleg nem tudod, hogy mit is kell pontosan csinálni? Tartasz tőle, hogy valamit elrontasz?

Akkor ennek a lehetőségnek örülni fogsz.

Ha igényled, karbantartom az oldaladat! – Miért fontos a rendszeres, legalább havi karbantartás?

freeimages.com/hand-in-hand-1350860-m.jpg

Mert egy honlap olyan, mint egy gyermek: folyamatosan nevelgetni, gondozni, frissíteni kell, csak úgy biztonságos a működése [és nem utolsósorban: úgy sugallja azt a látogatóidnak, hogy egy élő személy van mögötte, aki folyamatosan fogadja a vendégeket, és akiben meg lehet bízni].

Sajnos a számítástechnikában, az Interneten is működik a “sötét oldal”, a honlapodra is leselkednek veszélyek. Vannak, akik folyamatosan keresik a biztonsági réseket a weboldalak programjában és mindent elkövetnek, hogy a nem frissített weboldalakat megtámadják és ellehetetlenítsék. Például feltörhetik, megfertőzhetik vírussal, kémprogrammal, ami az összes látogatódat tovább fertőzheti, vagy teletehetik SPAM-okkal, felhasználhatják arra, hogy más weboldalakat támadjanak rajta keresztül, és így tovább. Ha nem frissíted a weboldaladat legalább havonta, de tényleg minimálisan negyedévente, ha hagyod, hogy a megfertőződjön, sajnos másokat veszélyeztetsz vele: akaratlanul is gazdasági jellegű számítógépes bűncselekmény-kísérletek elkövetésére kínálod fel. Ezért nagyon fontos, hogy a honlapszerkesztésben betarts bizonyos szabályokat, pl. hogy rendszeresen tartsd karban és frissítsd!

Tehát, ha nem szeretnéd vagy nem tudod a karbantartást elvégezni, akkor ezt a lehetőségem Neked szól! Bízz meg engem a karbantartási munkákkal!

Az alábbi karbantartási csomagok közül választhatsz:

Honlap karbantartás csomagok
Biztonsági csomag
Kényelmi csomag
Konzultációs csomag
Tartalom-fejlesztő csomag
A csomagok ára (bruttó negyedéves díj):
8.000 Ft
11.500 Ft
15.000 Ft
18.000 Ft
Havi, illetve szükség szerinti adatmentés a honlap Vezérlőpultjából: bejegyzések, aloldalak, hozzászólások, egyedi mezők, navigációs menük, egyedi bejegyzések, oldaldobozaid tartalma
Havi, illetve szükség szerinti, heti frissítés: a honlap Vezérlőpultjában mindent, aminek van újabb verziója: tartalomkezelő rendszer (WordPress) kiegészítői (pluginek), a SPAM-ok törlése
Havi, illetve szükség szerinti biztonsági ellenőrzés: a honlap Vezérlőpultjában, illetve külső vírusellenőrző felületen ellenőrzés futtatása
Támadás utáni helyreállítás: ha feltörték vagy megfertőzték a honlapot, a tiszta állapot visszaállítása
Havi, illetve szükség szerinti adatmentés a tárhelyedről: havonta egyszer a használt program bővítmények, a sablonok fájljai, a feltöltött médiák: képek, hanganyagok, videók
Havi technikai működési ellenőrzés, helyreállítás: havonta egyszer a feleslegesen duplikált tartalmak törlése, az elavult linkeket kijavítása, szabad tárhely méretének ellenőrzése és jelzés, ha túl kevés, stb.
Napi szintű oldal változáskövetés: hozzászólások kezelése, stb.
Havi honlapfejlesztési támogatás: havonta egyszer ellenőrzés: mit lehetne a honlap tartalmán átalakítani, hogy biztonságosabb / szebb / jobb legyen, és javaslattétel a megoldásra
Havonta két emailes, vagy egy fél órás Skype-os / személyes konzultáció: ahol felteheted a kérdéseidet, ha vannak
Havonta 2-3 új írás (blogbejegyzés, oldal, stb.) feltöltése a honlapra: az elkészült szöveg helyesírási-tartalmi-stilisztikai ellenőrzése,
javítása, formázása,
hozzá kereső kulcsszavak és kép beillesztése

Kérdések a karbantartással kapcsolatban

Kérdés: mikortól indul a karbantartás negyedéves időtartama?

Válasz: onnantól számítva, hogy a megrendelő eljuttatta hozzánk a díját. Negyed évig én gondozom, frissítem, nevelgetem a honlapját, válaszolok a kérdéseire, a választott csomag szerint.

Kérdésed van?

A honlap karbantartási csomagokkal kapcsolatban (is) kérdezni a Kapcsolati oldalon megadott elérhetőségeknél lehet (nincs rossz vagy felesleges kérdés, a kérdésekből sokat lehet tanulni, ha valami felmerül benned, tedd fel nyugodtan):
http://www.egeszseghonlapok.hu/kapcsolat/

Megrendelés előtt kérlek, olvasd el az Egeszseghonlapok.hu Jogi Nyilatkozatát és az Általános Szerződési Feltételeit. És, mivel sajnos az értesítőimet néhány ingyenes email szolgáltató sokszor tévesen spam-nek minősíti, erősen javasolt beállítani a postafiókod spam szűrőjét, hogy megkapd az e-mailjeimet. A spam szűrő beállításhoz ide kattintva találhatsz segítséget.

Honlap karbantartás megrendelése

freeimages.com/box-set-1358324-m.jpg

Kérlek, töltsd ki az alábbi megrendelő űrlap minden mezőjét, gondosan és pontosan, hogy a későbbiekben minden információt megkapj! Az űrlap kitöltése és a jelentkezek / megrendelem… gomb megnyomása megrendelésnek minősül, a fizetés pontos módjáról e-mailben kapod meg a tájékoztatót. Fizetni előre átutalással, előre banki pénztári befizetéssel (esetleg rózsaszín postai csekken) és Paypalon / bankkártyával lehet. (Az ország minden településéről elérhető tehát a fizetési mód – a fizetéshez szükséges adatokat, címeket a Hivatalos / Impresszum oldalon is megtalálod –  http://www.egeszseghonlapok.hu/hivatalos/impresszum/)

Ha más Egészséghonlapok termékkel/szolgáltatással együtt szeretnéd megrendelni ezt, akkor a Megjegyzés rovatba írd be a másik nevét, és figyelembe veszem. Köszönöm!

Az űrlap kitöltése után először megkereslek e-mailben, hogy megtudjam, valóban Te rendeltél-e, és egyeztetjük az adataidat. Ezért kérlek, hogy mihamarabb nézd meg a postafiókodat, általában még a megrendelés napján válaszolni szoktam.

Az adatok egyeztetése és a fizetési részletek tisztázása után (átutalással, bankfióki pénztári befizetéssel [esetleg rózsaszín postai csekken] vagy PayPalon keresztül) kérlek, fizesd be a csomag árát az általad választott módon. Fontos! Kérlek, hogy a fizetés mellé a közleményben az adminisztráció megkönnyítéséhez add meg a nevedet és azt, hogy “Új honlap”. Ha ez megtörtént, küldd el nekem a befizetést igazoló bizonylatot például e-mailben (PDF-be exportálva, lefotózva vagy szkennelve) a holisztikusedenkft-kukac-gmail-pont-com e-mail címre, ezzel megkönnyíted a munkánkat és meggyorsítod az ügyintézést.

Amint megérkezik a számlánkra a csomag ára, vagy az e-mail fiókunkba a befizetést igazoló bizonylat másolata, a lehető leghamarabb, 1-2 munkanapon belül elindul a munka, és érkezni fognak a honlappal kapcsolatos oktató emailek is az általad megadott e-mail címre (kérlek, az e-mail címedet pontosan add meg, máskülönben nem tudom elküldeni a linkeket!).

A számlát  és a linkeket elektronikusan, emailben fogod megkapni. A megoldáscsomag ára bruttó ár, minden költséget tartalmaz.

Gyors fizetés bankkártyával, PayPalon:


Honlap karbantartas fizetese gyorsanA honlap karbantartás megrendeléséhez kérünk, töltsd ki az adatokat az alábbi űrlapon:

(a kötelezően kitöltendő mezők *-gal jelölve)

Neved *:
E-mail címed *:
Telefonszámod *:

Lakcímadataid:
Ország *:
Irányítószám, város *:
Utca, házszám, emelet, ajtó *:

Számlázási neved, címed (cég esetén):

Melyik karbantartási csomagot választod *?
BiztonságiKényelmiKonzultációsTartalom-fejlesztő

Hogyan szeretnél fizetni *:
ÁtutalássalBanki pénztári befizetéssel (esetleg rózsaszín postai csekken)Paypalon

Elolvastam és elfogadom a Jogi Nyilatkozatot és az Általános Szerződési Feltételeket, tudomásul vettem, hogy ezzel a megrendeléssel fizetési kötelezettségem keletkezik, hozzájárulok, hogy emailben történjen a szerződéskötés visszajelzése *:
Megjegyzés:
Kuponkód vagy partnerkód:

Hozzájárulok a megfelelő megrendelés teljesítés érdekében történő adatkezeléshez (kötelezően bejelölendő, az adatok a megrendelés után a számlázás miatt, jogszabály szerint 8 évig megőrzendők, erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót)
Hozzájárulok

Ellenőrző kód: kérlek, írd be a képen látható karaktereket *:
captcha

Kellemes, eredményes és biztonságos Internetes jelenlétet kívánok, köszönjük a bizalmadat, 😉
Sz. Tóth Tímea – Titi
honlapszerkesztő
és az Egészséghonlapok.hu csapata

Tájékoztatás: ezen  megrendelés elküldésével kijelented, hogy elolvastad és elfogadod az Egeszseghonlapok.hu weboldal Jogi Nyilatkozatát és Általános Szerződési Feltételeit.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, és fizetési kötelezettséget von maga után, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-a, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet hatályos. Utóbbi szerint a megrendelő 14 napon belül, a teljesítés előtt indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, ha írásban jelzi az elállási szándékát az eladónak. Az elállás pontos módjáról a megrendelés visszajelző emailben is elküldjük a részletes tájékoztatót. A szerződést a megrendelő lap kitöltésével és a jelentkezek / megrendelem … gombra kattintással a Holisztikus Éden Kft.-vel kötöd. ASZ:22909921-2-13; Székhely: 2120 Dunakeszi Illyés Gyula u. 8. 1/6. Kapcsolat, panaszkezelés, ügyfélszolgálat: holisztikusedenkft-kukac-gmail-pont-com (biztonsági okokból van így kiírva az email cím, a @ és az egyéb jelek értelemszerűen kiírandók), 20/404-1938.

A szolgáltatások bruttó árait, a lehetséges csomagok tartalmát és az elfogadott fizetési módokat a megrendelő űrlap fölött az ismertető szövegben találod.

Fizetési adatok (ne utalj és egyéb formában se fizess addig, amíg nem jelentkeztél!):

  • Banki átutalás vagy befizetés: Holisztikus Éden Kft. K&H Bank Rt. 10404027-50526572-68561006
  • Rózsaszín postai csekk: Holisztikus Éden Kft. 2120 Dunakeszi Illyés Gyula u. 8. 1/6.
  • Külföldről való utaláshoz: Holisztikus Éden Kft. IBAN szám: HU64 1040 4027 5052 6572 6856 1006, Bank swift kód: OKHBHUHB
  • Paypal: holisztikusedenkft-kukac-gmail-pont-com (biztonsági okokból van így kiírva az email cím, a @ és az egyéb jelek értelemszeűen kiírandók)

A fogyasztót megillető elállási és felmondási jogról

A szolgáltatás teljesítése előtt

A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted az ügyfélszolgálathoz megadott email címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Összegezve: a teljesítés ELŐTT 14 NAPON BELÜL bármikor elállhatsz a szerződéstől.

A szolgáltatás teljesítése után

A fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében.
Összefoglalva: a rendelet értelmében a teljesítés UTÁN már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.