Honlapot szeretnék

Szeretettel üdvözöllek! Ugye, tegeződhetünk? 😉 Az egyszerűség kedvéért.

Ez az Egeszseghonlapok.hu honlap új honlap készítési szolgáltatása.

Nincs még jó ár/érték arányú weboldalad?

 • Megrendeltél már magadnak valakitől holnapot, de nagy csalódásként még mindig nem készült el, vagy nem olyan, mint szeretnéd hogy legyen?
 • Vagy van ugyan honlapod, de nem jó; nem hozza neked azt az eredményt, amire számítasz, nem támogatja a tevékenységedet érdeklődők közvetítésével? Esetleg nehéz szerkeszteni?
 • Nem szeretnél hatszámjegyű összeget költeni egy HTML-ben leprogramozott honlapra, aminek a jövőbeni szükséges módosításaira is rámenne a nadrágod?
 • Nem értesz ugyan a honlapszerkesztéshez, de nyitott vagy aziránt, hogy megtanuld MS Word szövegszerkesztőhöz hasonló eszközzel, alapszinten szerkeszteni a saját weblapodat?
 • Vagy egyéb weboldalakkal kapcsolatos problémáid vannak?

Jó helyen jársz! Segítek!

Válogass a honlapkészítés csomagjaim között!

Ezeket az eddig érkezett megrendelői igényekhez igazodva alakítottam ki, lásd alábbi táblázatot: 

Egy kis további eligazítás a honlapkészítési csomagokhoz:

Az ingyenesen használható blog készítését akkor javaslom, ha:

 • Eghon_ujblog

  Ingyenes blog

  Nagyon kevés pénzt szeretnél az internetes jelenlétre fordítani. Csak valahova fel szeretnéd tenni például a programjaidat, úgy, hogy a keresők lássák és elérhető legyél.

 • Nem szeretnél saját fizetős tárhelyet és domain nevet bérelni (domain név a www.akarmi.hu internetcímben az “akarmi” szó), és nem zavar, hogy az internetes megjelenésedben ott van a blog neve is (pl. blogspot).
 • Szeretnéd, ha valaki technikailag megcsinálná és beállítaná helyetted a blogodat.
 • Saját kezűleg, a gmail fiókodból kiindulva szeretnéd frissíteni az adatokat.
 • Nem szeretnél komolyabb képeket, dokumentumokat feltölteni a tárhelyre.
 • Nem szeretnél semmit komolyabban forgalmazni az Interneten a későbbiekben sem (nem akarsz például webáruházat).
 • Nem zavar, hogy a blogszolgáltató néha napokon keresztül karbantartást végez, és ilyenkor nem férsz hozzá a saját blogodhoz.
 • Önállóan dolgoznál, van időd, energiád és módod megtanulni a blog kezelését, és szeretnéd, ha valaki megtanítana a blog használatára és az indulás után egy ideig támogatna a nehézségek leküzdésében.
 • Ingyenesen használható blogra példahttp://a-gazdasag-konyhanyelven.blogspot.hu/, http://apamegmondja.cafeblog.hu

A WordPress névjegyhonlap / zárt tanfolyami oldal készítését akkor javaslom, ha:

Névjegyhonlap

Névjegyhonlap

 • Most még nincs anyagi forrásod arra, hogy egy komolyabb honlapba beruházz, de az ingyenes blognál komolyabbra vágysz, hogy tükrözze a tevékenységedet. Hogy egyben egyszerű és nagyszerű is legyen a működésed optimális bemutatására, hírlevél nélkül, és arra viszont vannak forrásaid.
 • Ha már van WordPress honlapod, és egy nyilvánosságtól elzárt részén szeretnél fizetős tanfolyamot, klubot indítani az Olvasóidnak.
 • Névjegyhonlapra példa: http://www.lelkunkfenye.hu

A WordPress alap honlap készítését akkor javaslom, ha:

 • Az internetes komolyabb kinézetű megjelenésen túl rendszeres olvasókat (hírlevél feliratkozókat) is szeretnél (vagy a meglevő klienseidnek tartogatsz meglepetéseket, hasznos infókat), akiknek hírleveleket is tervezel küldeni. Alap honlapra példa: http://www.nyelvikorrep.hu

A WordPress marketing honlap készítését akkor javaslom, ha:

Eghon_ujmarketinghon

Marketing honlap

 • Szeretnél egy komoly, mindentudó honlapot eredményes marketinggel.
 • Komolyabban jelen szeretnél lenni vagy már jelen vagy a Facebookon, a Google Pluson vagy más közösségi oldalon is, van ott rajongói oldalad, csoportod vagy csoportjaid, sok ismerősöd és lájkolód, amit szeretnél összekapcsolni, együtt működtetni a weboldallal, és hírlevelet is szeretnél küldeni a hírlevél feliratkozóidnak, az Olvasóidnak. Ha élénk társasági életet élsz.
 • Szeretnél inkább a saját tevékenységedre koncentrálni, és közben megbízható kezekre bízni a honlap népszerűsítésének a feladatát.
 • Marketing honlapra példa: http://www.lelkirendrakas.hu

A honlaphoz kapcsolódó letölthető kézikönyves oktatás az alábbi témákat foglalja magába:

 • Hogyan igazodj el, hogyan “navigálj” egy blogon, illetve egy WordPress honlapon általában – vagyis hogyan épül fel egy általunk készült WordPress honlap (ezt már a hírlevél feliratkozással is megkapod)
 • Hogyan keress a blogbejegyzéseidnek és egyéb tartalmaidnak úgynevezett címkéket, kulcsszavakat a Neten, hogyan keresőoptimalizáld őket, hogy a keresőkből rájuk találjanak az Olvasók és a vásárlók – azaz az Adwords Kulcsszótervező (ezt már a hírlevél feliratkozással is megkapod)

  freeimages.com/study-table-1275249-m.jpg

 • Hogyan tedd biztonságosabbá az Internet böngészésedet és a honlapod használatát, vagyis az Internet Explorernél biztonságosabb Mozilla Firefox internetes böngészőprogram használata a honlapod szerkesztésére – mert nem mindegy
 • Hogyan és honnan tudd meg, hogy kik olvassák az írásaidat, nézegetik a honlapodat, honnan érkeznek a látogatóid és kik is ők, a látogatók megismerése – azaz, a látogatói statisztika: a Google Analytics beállítása és használata a honlapodra
 • Hogyan írj új blogbejegyzést – vagyis hogyan szerkeszd a tartalmadat
 • Hogyan tudod a honlapod kinézetének egy részét szerkeszteni, vagyis az oldalsávban látható “dobozok” alakítása
 • Hogyan küldj híreket az írásaidról, a termékeidről és a szolgáltatásaidról az Olvasóidnak a Mailchimp rendszerből – vagyis a hírlevélírás, ez a honlap hírlevelet tartalmazó csomagokhoz jár
 • Hogyan tedd alkalmassá a gmail fiókodat a honlapod hivatalos email címeire (pl. ilyen az info-kukac-ahonlapodneve.hu) küldött emailek fogadására, hogyan levelezzél a gmail címedről mindenkivel – vagyis a Gmail használata a honlap emailek kezelésére
 • GYIK, azaz összegyűjtött Gyakran Ismételt Kérdések megválaszolása

Kérdések a honlapkészítéssel kapcsolatban

Kérdés: mennyi idő alatt készül el egy új honlap?

freeimages.com/question-mark-1279316-m.jpg

Válasz: ez a honlapra szánt tartalom mennyiségétől és minőségétől, valamint a megrendelt csomagtól is függ, de általában azt lehet mondani, hogy onnantól kezdve, hogy minden szükséges információ a rendelkezésre áll, maximum 5 munkanap, azaz kb. 1 hét.

Kérdés: tudom majd módosítani a saját honlapomat?

Válasz: igen, a módosítások nagy részét (főleg a blogbejegyzéseket, az aloldalak-menük tartalmát) meg fogod majd tudni csinálni a WordPress felhasználóbarát szerkesztő felületén keresztül, ha felhasználói szinten értesz a számítógéphez, elolvasod az oktatóanyagaimat és gyakorolsz is. ;-). Azért küldöm a honlapszerkesztés oktatósorozatot az email fiókodba, hogy a honlapot kérők megnézhessék, hogy  hogyan tudják a módosításokat megcsinálni, aztán a konzultációkon pedig tudnak kérdezni, ha valami nem világos. A módosítások kisebb része (például az oldalsáv némely tagjai) bonyolultabb eset, ahhoz kellek. Minél önállóbban dolgozik a honlap tulajdonosa az oktatóanyagok alapján, annál olcsóbb a honlap. 😉 De ha úgy döntesz, hogy nem szeretnél bíbelődni a honlapod későbbi módosításával-bővítésével, én többnyire elvállalom, van erre is lehetőség, ide kattintva megnézheted, hogy mi az.

Kérdés: mi szükséges ahhoz, hogy módosítani tudjam a saját honlapomat?

Válasz: Egy kellően gyors, biztonságos számítógép és Internet kapcsolat. Ha az Egészséghonlapok írásait, ezt a szöveget is tudod olvasni, akkor a saját honlapod kezelése sem kellene hogy gondot okozzon, a megfelelő internetkapcsolat valószínűleg megvan, a biztonságon még talán javítani kell… ebben tudok segíteni.

Kérdés: HTML statikus honlapom van. Hogy kell egy HTML honlap wp-re való átmigrálását elképzelni? A SEO (keresőoptimalizálás) wp-ben is ugyanúgy működik?

Válasz: A WP-be való költöztetés nagyjából úgy néz ki, hogy elmentem a régi honlapot, aztán csinálok egy WP alapot, és átmásolom az adatokat (kézzel). A WP-ben a SEO szerintem jobban működik, mint egy statikus honlapnál, mert a Google szereti, ha egy honlap tartalma fejlesztve van. 😉

Kérdésed van?

A honlapkészítési csomagokkal kapcsolatban (is) kérdezni a Kapcsolati oldalon megadott elérhetőségeknél lehet (nincs rossz vagy felesleges kérdés, a kérdésekből sokat lehet tanulni, ha valami felmerül benned, tedd fel nyugodtan):
http://www.egeszseghonlapok.hu/kapcsolat/

Megrendelés előtt kérlek, olvasd el az Egeszseghonlapok.hu Jogi Nyilatkozatát és az Általános Szerződési Feltételeit. És, mivel sajnos az értesítőimet néhány ingyenes email szolgáltató sokszor tévesen spam-nek minősíti, erősen javasolt beállítani a postafiókod spam szűrőjét, hogy megkapd az e-mailjeimet. A spam szűrő beállításhoz ide kattintva találhatsz segítséget.

A megrendelés módja

freeimages.com/box-set-1358324-m.jpg

Kérlek, töltsd ki az alábbi megrendelő űrlap minden mezőjét, gondosan és pontosan, hogy a későbbiekben minden információt megkapj! Az űrlap kitöltése és a jelentkezek / megrendelem… gomb megnyomása megrendelésnek minősül, a fizetés pontos módjáról e-mailben kapod meg a tájékoztatót. Fizetni előre átutalással, előre banki pénztári befizetéssel (esetleg rózsaszín postai csekken) és Paypalon / bankkártyával lehet. (Az ország minden településéről elérhető tehát a fizetési mód – a fizetéshez szükséges adatokat, címeket a Hivatalos / Impresszum oldalon is megtalálod –  http://www.egeszseghonlapok.hu/hivatalos/impresszum/)

Ha más Egészséghonlapok termékkel/szolgáltatással együtt szeretnéd megrendelni ezt, akkor a Megjegyzés rovatba írd be a másik nevét, és figyelembe veszem. Köszönöm!

Az űrlap kitöltése után először megkereslek e-mailben, hogy megtudjam, valóban Te rendeltél-e, és egyeztetjük az adataidat. Ezért kérlek, hogy mihamarabb nézd meg a postafiókodat, általában még a megrendelés napján válaszolni szoktam.

Az adatok egyeztetése és a fizetési részletek tisztázása után (átutalással, bankfióki pénztári befizetéssel [esetleg rózsaszín postai csekken] vagy PayPalon keresztül) kérlek, fizesd be a csomag árát az általad választott módon. Fontos! Kérlek, hogy a fizetés mellé a közleményben az adminisztráció megkönnyítéséhez add meg a nevedet és azt, hogy “Új honlap”. Ha ez megtörtént, küldd el nekem a befizetést igazoló bizonylatot például e-mailben (PDF-be exportálva, lefotózva vagy szkennelve) a holisztikusedenkft-kukac-gmail-pont-com e-mail címre, ezzel megkönnyíted a munkánkat és meggyorsítod az ügyintézést.

Amint megérkezik a számlánkra a csomag ára, vagy az e-mail fiókunkba a befizetést igazoló bizonylat másolata, a lehető leghamarabb, 1-2 munkanapon belül elindul a munka, és érkezni fognak a honlappal kapcsolatos oktató emailek is az általad megadott e-mail címre (kérlek, az e-mail címedet pontosan add meg, máskülönben nem tudom elküldeni a linkeket!).

A számlát  és a linkeket elektronikusan, emailben fogod megkapni. A megoldáscsomag ára bruttó ár, minden költséget tartalmaz.

Gyors fizetés bankkártyával, PayPalon:


Uj honlap fizetese gyorsan 

Az új honlap megrendeléséhez kérlek, töltsd ki az adatokat az alábbi űrlapon:

(a kötelezően kitöltendő mezők *-gal jelölve)

Neved *:
E-mail címed *:
Telefonszámod *:

Lakcímadataid:
Ország *:
Irányítószám, város *:
Utca, házszám, emelet, ajtó *:

Számlázási neved, címed (cég esetén):

Melyik honlapformát választod? *
Ingyenesen használható blog csomagNévjegyhonlap csomagAlap honlap csomagMarketing honlap csomag

Mi legyen a honlap neve? *:

Kérlek, írd le nagyjából az elképzelésedet (egyeztetni is fogunk természetesen) *:

Hogyan szeretnél fizetni *:
ÁtutalássalBanki pénztári befizetéssel (esetleg rózsaszín postai csekken)Paypalon

Elolvastam és elfogadom a Jogi Nyilatkozatot és az Általános Szerződési Feltételeket, tudomásul vettem, hogy ezzel a megrendeléssel fizetési kötelezettségem keletkezik, hozzájárulok, hogy emailben történjen a szerződéskötés visszajelzése *:
Megjegyzés:
Kuponkód vagy partnerkód:

Hozzájárulok a megfelelő megrendelés teljesítés érdekében történő adatkezeléshez (kötelezően bejelölendő, az adatok a megrendelés után a számlázás miatt, jogszabály szerint 8 évig megőrzendők, erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót)
Hozzájárulok

Ellenőrző kód: kérlek, írd be a képen látható karaktereket *:
captcha

Kellemes és eredményes Internetes jelenlétet kívánok, köszönöm a bizalmadat, 😉
Sz. Tóth Tímea – Titi
honlapszerkesztő
és az Egészséghonlapok.hu csapata

Tájékoztatás: ezen megrendelés elküldésével kijelented, hogy elolvastad és elfogadod az Egeszseghonlapok.hu weboldal Jogi Nyilatkozatát és Általános Szerződési Feltételeit.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, és fizetési kötelezettséget von maga után, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-a, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet hatályos. Utóbbi szerint a megrendelő 14 napon belül, a teljesítés előtt indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, ha írásban jelzi az elállási szándékát az eladónak. Az elállás pontos módjáról a megrendelés visszajelző emailben is elküldjük a részletes tájékoztatót. A szerződést a megrendelő lap kitöltésével és a jelentkezek / megrendelem … gombra kattintással a Holisztikus Éden Kft.-vel kötöd. ASZ:22909921-2-13; Székhely: 2120 Dunakeszi Illyés Gyula u. 8. 1/6. Kapcsolat, panaszkezelés, ügyfélszolgálat: holisztikusedenkft-kukac-gmail-pont-com (biztonsági okokból van így kiírva az email cím, a @ és az egyéb jelek értelemszerűen kiírandók), 20/404-1938.

A szolgáltatások bruttó árait, a lehetséges csomagok tartalmát és az elfogadott fizetési módokat a megrendelő űrlap fölött az ismertető szövegben találod.

Fizetési adatok (ne utalj és egyéb formában se fizess addig, amíg nem jelentkeztél!):

 • Banki átutalás vagy befizetés: Holisztikus Éden Kft. K&H Bank Rt. 10404027-50526572-68561006
 • Rózsaszín postai csekk: Holisztikus Éden Kft. 2120 Dunakeszi Illyés Gyula u. 8. 1/6.
 • Külföldről való utaláshoz: Holisztikus Éden Kft. IBAN szám: HU64 1040 4027 5052 6572 6856 1006, Bank swift kód: OKHBHUHB
 • Paypal: holisztikusedenkft-kukac-gmail-pont-com (biztonsági okokból van így kiírva az email cím, a @ és az egyéb jelek értelemszeűen kiírandók)

A fogyasztót megillető elállási és felmondási jogról

A szolgáltatás teljesítése előtt

A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted az ügyfélszolgálathoz megadott email címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Összegezve: a teljesítés ELŐTT 14 NAPON BELÜL bármikor elállhatsz a szerződéstől.

A szolgáltatás teljesítése után

A fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében.
Összefoglalva: a rendelet értelmében a teljesítés UTÁN már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.