Honlapot szeretnék

Szeretettel üdvözöllek! Ugye, tegeződhetünk? 😉 Az egyszerűség kedvéért.

Ez az Egeszseghonlapok.hu honlap új honlap készítési szolgáltatása.

Nincs még jó ár/érték arányú weboldalad?

 • Megrendeltél már magadnak valakitől holnapot, de nagy csalódásként még mindig nem készült el, vagy nem olyan, mint szeretnéd hogy legyen?
 • Vagy van ugyan honlapod, de nem jó; nem hozza neked azt az eredményt, amire számítasz, nem támogatja a tevékenységedet érdeklődők közvetítésével? Esetleg nehéz szerkeszteni?
 • Nem szeretnél hatszámjegyű összeget költeni egy HTML-ben leprogramozott honlapra, aminek a jövőbeni szükséges módosításaira is rámenne a nadrágod?
 • Nem értesz ugyan a honlapszerkesztéshez, de nyitott vagy aziránt, hogy megtanuld MS Word szövegszerkesztőhöz hasonló eszközzel, alapszinten szerkeszteni a saját weblapodat?
 • Vagy egyéb weboldalakkal kapcsolatos problémáid vannak?

Jó helyen jársz! Segítek!

Válogass a honlapkészítés csomagjaim között!

Ezeket az eddig érkezett megrendelői igényekhez igazodva alakítottam ki, lásd alábbi táblázatot:

 

Egy kis további eligazítás a honlapkészítési csomagokhoz:

Az ingyenesen használható blog készítését akkor javaslom, ha:

 • Eghon_ujblog

  Ingyenes blog

  Nagyon kevés pénzt szeretnél az internetes jelenlétre fordítani. Csak valahova fel szeretnéd tenni például a programjaidat, úgy, hogy a keresők lássák és elérhető legyél.

 • Nem szeretnél saját fizetős tárhelyet és domain nevet bérelni (domain név a www.akarmi.hu internetcímben az “akarmi” szó), és nem zavar, hogy az internetes megjelenésedben ott van a blog neve is (pl. blogspot).
 • Szeretnéd, ha valaki technikailag megcsinálná és beállítaná helyetted a blogodat.
 • Saját kezűleg, a gmail fiókodból kiindulva szeretnéd frissíteni az adatokat.
 • Nem szeretnél komolyabb képeket, dokumentumokat feltölteni a tárhelyre.
 • Nem szeretnél semmit komolyabban forgalmazni az Interneten a későbbiekben sem (nem akarsz például webáruházat).
 • Nem zavar, hogy a blogszolgáltató néha napokon keresztül karbantartást végez, és ilyenkor nem férsz hozzá a saját blogodhoz.
 • Önállóan dolgoznál, van időd, energiád és módod megtanulni a blog kezelését, és szeretnéd, ha valaki megtanítana a blog használatára és az indulás után egy ideig támogatna a nehézségek leküzdésében.
 • Ingyenesen használható blogra példahttp://a-gazdasag-konyhanyelven.blogspot.hu/, http://apamegmondja.cafeblog.hu

A WordPress névjegyhonlap / zárt tanfolyami oldal készítését akkor javaslom, ha:

Névjegyhonlap

Névjegyhonlap

 • Most még nincs anyagi forrásod arra, hogy egy komolyabb honlapba beruházz, de az ingyenes blognál komolyabbra vágysz, hogy tükrözze a tevékenységedet. Hogy egyben egyszerű és nagyszerű is legyen a működésed optimális bemutatására, hírlevél nélkül, és arra viszont vannak forrásaid.
 • Ha már van WordPress honlapod, és egy nyilvánosságtól elzárt részén szeretnél fizetős tanfolyamot, klubot indítani az Olvasóidnak.
 • Névjegyhonlapra példa: http://www.lelkunkfenye.hu

A WordPress alap honlap készítését akkor javaslom, ha:

 • Az internetes komolyabb kinézetű megjelenésen túl rendszeres olvasókat (hírlevél feliratkozókat) is szeretnél (vagy a meglevő klienseidnek tartogatsz meglepetéseket, hasznos infókat), akiknek hírleveleket is tervezel küldeni. Alap honlapra példa: http://www.nyelvikorrep.hu

A WordPress marketing honlap készítését akkor javaslom, ha:

Eghon_ujmarketinghon

Marketing honlap

 • Szeretnél egy komoly, mindentudó honlapot eredményes marketinggel.
 • Komolyabban jelen szeretnél lenni vagy már jelen vagy a Facebookon, a Google Pluson vagy más közösségi oldalon is, van ott rajongói oldalad, csoportod vagy csoportjaid, sok ismerősöd és lájkolód, amit szeretnél összekapcsolni, együtt működtetni a weboldallal, és hírlevelet is szeretnél küldeni a hírlevél feliratkozóidnak, az Olvasóidnak. Ha élénk társasági életet élsz.
 • Szeretnél inkább a saját tevékenységedre koncentrálni, és közben megbízható kezekre bízni a honlap népszerűsítésének a feladatát.
 • Marketing honlapra példa: http://www.lelkirendrakas.hu

A honlaphoz kapcsolódó letölthető kézikönyves oktatás az alábbi témákat foglalja magába:

 • Hogyan igazodj el, hogyan “navigálj” egy blogon, illetve egy WordPress honlapon általában – vagyis hogyan épül fel egy általunk készült WordPress honlap (ezt már a hírlevél feliratkozással is megkapod)
 • Hogyan keress a blogbejegyzéseidnek és egyéb tartalmaidnak úgynevezett címkéket, kulcsszavakat a Neten, hogyan keresőoptimalizáld őket, hogy a keresőkből rájuk találjanak az Olvasók és a vásárlók – azaz az Adwords Kulcsszótervező (ezt már a hírlevél feliratkozással is megkapod)

  freeimages.com/study-table-1275249-m.jpg

 • Hogyan tedd biztonságosabbá az Internet böngészésedet és a honlapod használatát, vagyis az Internet Explorernél biztonságosabb Mozilla Firefox internetes böngészőprogram használata a honlapod szerkesztésére – mert nem mindegy
 • Hogyan és honnan tudd meg, hogy kik olvassák az írásaidat, nézegetik a honlapodat, honnan érkeznek a látogatóid és kik is ők, a látogatók megismerése – azaz, a látogatói statisztika: a Google Analytics beállítása és használata a honlapodra
 • Hogyan írj új blogbejegyzést – vagyis hogyan szerkeszd a tartalmadat
 • Hogyan tudod a honlapod kinézetének egy részét szerkeszteni, vagyis az oldalsávban látható “dobozok” alakítása
 • Hogyan küldj híreket az írásaidról, a termékeidről és a szolgáltatásaidról az Olvasóidnak a Mailchimp rendszerből – vagyis a hírlevélírás, ez a honlap hírlevelet tartalmazó csomagokhoz jár
 • Hogyan tedd alkalmassá a gmail fiókodat a honlapod hivatalos email címeire (pl. ilyen az info-kukac-ahonlapodneve.hu) küldött emailek fogadására, hogyan levelezzél a gmail címedről mindenkivel – vagyis a Gmail használata a honlap emailek kezelésére
 • GYIK, azaz összegyűjtött Gyakran Ismételt Kérdések megválaszolása

Kérdések a honlapkészítéssel kapcsolatban

Kérdés: mennyi idő alatt készül el egy új honlap?

freeimages.com/question-mark-1279316-m.jpg

Válasz: ez a honlapra szánt tartalom mennyiségétől és minőségétől, valamint a megrendelt csomagtól is függ, de általában azt lehet mondani, hogy onnantól kezdve, hogy minden szükséges információ a rendelkezésre áll, maximum 5 munkanap, azaz kb. 1 hét.

Kérdés: tudom majd módosítani a saját honlapomat?

Válasz: igen, a módosítások nagy részét (főleg a blogbejegyzéseket, az aloldalak-menük tartalmát) meg fogod majd tudni csinálni a WordPress felhasználóbarát szerkesztő felületén keresztül, ha felhasználói szinten értesz a számítógéphez, elolvasod az oktatóanyagaimat és gyakorolsz is. ;-). Azért küldöm a honlapszerkesztés oktatósorozatot az email fiókodba, hogy a honlapot kérők megnézhessék, hogy  hogyan tudják a módosításokat megcsinálni, aztán a konzultációkon pedig tudnak kérdezni, ha valami nem világos. A módosítások kisebb része (például az oldalsáv némely tagjai) bonyolultabb eset, ahhoz kellek. Minél önállóbban dolgozik a honlap tulajdonosa az oktatóanyagok alapján, annál olcsóbb a honlap. 😉 De ha úgy döntesz, hogy nem szeretnél bíbelődni a honlapod későbbi módosításával-bővítésével, én többnyire elvállalom, van erre is lehetőség, ide kattintva megnézheted, hogy mi az.

Kérdés: mi szükséges ahhoz, hogy módosítani tudjam a saját honlapomat?

Válasz: Egy kellően gyors, biztonságos számítógép és Internet kapcsolat. Ha az Egészséghonlapok írásait, ezt a szöveget is tudod olvasni, akkor a saját honlapod kezelése sem kellene hogy gondot okozzon, a megfelelő internetkapcsolat valószínűleg megvan, a biztonságon még talán javítani kell… ebben tudok segíteni.

Kérdés: HTML statikus honlapom van. Hogy kell egy HTML honlap wp-re való átmigrálását elképzelni? A SEO (keresőoptimalizálás) wp-ben is ugyanúgy működik?

Válasz: A WP-be való költöztetés nagyjából úgy néz ki, hogy elmentem a régi honlapot, aztán csinálok egy WP alapot, és átmásolom az adatokat (kézzel). A WP-ben a SEO szerintem jobban működik, mint egy statikus honlapnál, mert a Google szereti, ha egy honlap tartalma fejlesztve van. 😉

Kérdésed van?

A honlapkészítési csomagokkal kapcsolatban (is) kérdezni a Kapcsolati oldalon megadott elérhetőségeknél lehet (nincs rossz vagy felesleges kérdés, a kérdésekből sokat lehet tanulni, ha valami felmerül benned, tedd fel nyugodtan):
http://www.egeszseghonlapok.hu/kapcsolat/

Megrendelés előtt kérlek, olvasd el az Egeszseghonlapok.hu Jogi Nyilatkozatát és az Általános Szerződési Feltételeit. És, mivel sajnos az értesítőimet néhány ingyenes email szolgáltató sokszor tévesen spam-nek minősíti, erősen javasolt beállítani a postafiókod spam szűrőjét, hogy megkapd az e-mailjeimet. A spam szűrő beállításhoz ide kattintva találhatsz segítséget.

A megrendelés módja

freeimages.com/box-set-1358324-m.jpg

Kérlek, töltsd ki az alábbi megrendelő űrlap minden mezőjét, gondosan és pontosan, hogy a későbbiekben minden információt megkapj! Az űrlap kitöltése és a jelentkezek / megrendelem… gomb megnyomása megrendelésnek minősül, a fizetés pontos módjáról e-mailben kapod meg a tájékoztatót. Fizetni előre átutalással, előre banki pénztári befizetéssel (esetleg rózsaszín postai csekken) és Paypalon / bankkártyával lehet. (Az ország minden településéről elérhető tehát a fizetési mód – a fizetéshez szükséges adatokat, címeket a Hivatalos / Impresszum oldalon is megtalálod –  http://www.egeszseghonlapok.hu/hivatalos/impresszum/)

Ha más Egészséghonlapok termékkel/szolgáltatással együtt szeretnéd megrendelni ezt, akkor a Megjegyzés rovatba írd be a másik nevét, és figyelembe veszem. Köszönöm!

Az űrlap kitöltése után először megkereslek e-mailben, hogy megtudjam, valóban Te rendeltél-e, és egyeztetjük az adataidat. Ezért kérlek, hogy mihamarabb nézd meg a postafiókodat, általában még a megrendelés napján válaszolni szoktam.

Az adatok egyeztetése és a fizetési részletek tisztázása után (átutalással, bankfióki pénztári befizetéssel [esetleg rózsaszín postai csekken] vagy PayPalon keresztül) kérlek, fizesd be a csomag árát az általad választott módon. Fontos! Kérlek, hogy a fizetés mellé a közleményben az adminisztráció megkönnyítéséhez add meg a nevedet és azt, hogy “Új honlap”. Ha ez megtörtént, küldd el nekem a befizetést igazoló bizonylatot például e-mailben (PDF-be exportálva, lefotózva vagy szkennelve) a holisztikusedenkft-kukac-gmail-pont-com e-mail címre, ezzel megkönnyíted a munkánkat és meggyorsítod az ügyintézést.

Amint megérkezik a számlánkra a csomag ára, vagy az e-mail fiókunkba a befizetést igazoló bizonylat másolata, a lehető leghamarabb, 1-2 munkanapon belül elindul a munka, és érkezni fognak a honlappal kapcsolatos oktató emailek is az általad megadott e-mail címre (kérlek, az e-mail címedet pontosan add meg, máskülönben nem tudom elküldeni a linkeket!).

A számlát  és a linkeket elektronikusan, emailben fogod megkapni. A megoldáscsomag ára bruttó ár, minden költséget tartalmaz.

Gyors fizetés bankkártyával, PayPalon:


Uj honlap fizetese gyorsan 

Az új honlap megrendeléséhez kérlek, töltsd ki az adatokat az alábbi űrlapon:

(a kötelezően kitöltendő mezők *-gal jelölve)

Neved *:
E-mail címed *:
Telefonszámod *:

Lakcímadataid:
Ország *:
Irányítószám, város *:
Utca, házszám, emelet, ajtó *:

Számlázási neved, címed (cég esetén):

Melyik honlapformát választod? *
Ingyenesen használható blog csomagNévjegyhonlap csomagAlap honlap csomagMarketing honlap csomag

Mi legyen a honlap neve? *:

Kérlek, írd le nagyjából az elképzelésedet (egyeztetni is fogunk természetesen) *:

Hogyan szeretnél fizetni *:
ÁtutalássalBanki pénztári befizetéssel (esetleg rózsaszín postai csekken)Paypalon

Elolvastam és elfogadom a Jogi Nyilatkozatot és az Általános Szerződési Feltételeket, tudomásul vettem, hogy ezzel a megrendeléssel fizetési kötelezettségem keletkezik, hozzájárulok, hogy emailben történjen a szerződéskötés visszajelzése *:
Megjegyzés:
Kuponkód vagy partnerkód:

Hozzájárulok a megfelelő megrendelés teljesítés érdekében történő adatkezeléshez (kötelezően bejelölendő, az adatok a megrendelés után a számlázás miatt, jogszabály szerint 8 évig megőrzendők, erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót)
Hozzájárulok

Ellenőrző kód: kérlek, írd be a képen látható karaktereket *:
captcha

Kellemes és eredményes Internetes jelenlétet kívánok, köszönöm a bizalmadat, 😉
Sz. Tóth Tímea – Titi
honlapszerkesztő
és az Egészséghonlapok.hu csapata

Tájékoztatás

PDF formátumban letölthető innen: https://docs.google.com/document/d/1A5-p0KBI61nROn0hmz9D3hX60Enqolv4bzdn47WAGcc

Elállási jog

PDF formátumban letölthető innen: https://drive.google.com/open?id=1soU1mZvwM93cqZeTGwX1JzvYPvWRiEqDdIwhHY9h-Sc