Kapcsolat

Szeretettel üdvözöllek! Ha kérdeznél a szolgáltatásokkal kapcsolatban, ha írnál nekem, töltsd ki a lenti üzenetküldő űrlapot – köszönöm! Ha hosszabban szeretnél konzultálni, arra nem itt van lehetőséged, hanem a Skype konzultációt kérek aloldalon, kérlek, ott jelentkezz! Köszönöm! (Tájékoztatás: a lenti adatok kitöltésével emailt küldesz nekem, ami nem jelenik meg itt a weboldalon. A választ szintén emailben fogod megkapni, vagy a kiléted tiszteletben tartásával, név nélküli esettanulmányban a blogon. Ha pozitív visszajelzést írsz, az megjelenhet az oldalon, de szintén név nélkül. Ha itt írsz nekem, nem iratkozol fel semmire; ha kéred az ajándék stresszoldó tippeket és az új írások értesítőjét, külön fel kell iratkoznod a hírlevélre – ITT tudsz feliratkozni. Köszönöm!)

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Hozzájárulok a megfelelő kapcsolatfelvétel érdekében történő adatkezeléshez (kötelezően bejelölendő, az adatok a kapcsolatfelvétel után 30 napon belül törlésre kerülnek, erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót)
Hozzájárulok

captcha
Biztonsági kérdés: mi olvasható a fenti képen?

Elérhetőségek:

Szemléletem szerint az általam gondozott honlapok optimális működési biztonságának fenntartásra törekszek, erre tanítok mindenkit. (Többek között ezért is) előzetes egyeztetést kivéve sürgősségi ügyeletet nem tartok munkaidőn kívül vagy hétvégén, a munka beérkezését követően 1 munkanapon belül reagálok a megkeresésre, és minden szükséges információ rendelkezésre állásától számolva átlagosan 3 munkanapon belül végzem el a munkát. Kérlek, ezt, és a magánéletre vonatkozó íratlan – udvariassági – szabályokat is vedd figyelembe, mielőtt keresel. Köszönöm!

Sz. Tóth Tímea – Titi
Kft tag, közgazdász-informatikus, a honlap gondozója
E-mail: info-kukac-egeszseghonlapok-pont-hu
Skype elérhetőség: szalkaine.toth.timea (előre egyeztetett időpontban)

Szalkai Zsolt
ügyvezető
E-mail: szalkaizsolt-kukac-vipmail-pont-hu

Ügyfélszolgálati telefonszám: 20/404-1938
Hívásfogadási idő: hétköznap 9-15 óra között, szombaton 9-13 óra között (csak munkafelvétel).

Honlap:
http://www.egeszseghonlapok.hu
http://www.lelkirendrakas.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/egeszseghonlapok.hu