Hírlevél

Feliratkozás a hírlevélre:

Szeretettel üdvözöllek! Nagyon örülök a döntésednek, amely szerint szeretnél tudni róla, hogy mikor kerül fel új írás az egeszseghonlapok.hu-ra, valamint szeretnéd megkapni a látogatók bevonzásának egyik fajtájáról (a keresőoptimalizálásról) és a WordPress honlapok bemutatásáról szóló ajándék e-bookokat.

  • A feliratkozás két lépcsős lesz: először, a neved és email címed beírását követően egy automatikus emailt fogsz kapni a megadott email címedre, amellyel visszajelezheted a hírlevél feliratkozásodat. A visszajelzést követően egy másik emailben tájékoztatlak a sikeres feliratkozásról, és amivel nincs teendőd.
  • Ezzel az egyszeri feliratkozással jelzed nekem, hogy e-mailes értesítést kérsz az oldalon megjelenő új írásokról, valamint hozzájárulsz, hogy esetlegesen vásárlási lehetőségeket, reklám tartalmú hirdetéseket is küldjek neked. Addig fogod kapni az értesítőket, amíg kulturáltan tudunk kommunikálni, és amíg le nem iratkozol (illetve amíg a honlap létezik).
  • Fontos, hogy létező e-mail címet írj be, mert csak így tudjuk neked kézbesíteni a blogértesítőt!
  • A hírlevél feliratkozás előtt valószínűleg engedélyezned kell a tőlem kapott e-mailek megérkezését, mert sajnos a spam szűrő visszadobhatja őket. Nem tudod hogyan kell ezt megtenni? Kattints ide, megmutatom! >>>
  • Megígérem, hogy nem fogok spamet küldeni, én sem szeretem a spam-eket. Adataidat bizalmasan kezelem, nem adom oda senkinek. Ha meggondolod magadat, természetesen bármikor leiratkozhatsz a hírlevélben található link segítségével. Részletesebben: feliratkozás előtt olvasd el az Adatvédelmi tájékoztatót >>>

Hírlevél feliratkozáshoz kérlek add meg a nevedet és az email címedet itt (és jusson eszedbe előtte a postafiókodban a leveleim engedélyezése>>>):

Elnézést kérek a bonyodalmakért, jelenleg technikai okok miatt nem lehet ide feliratkozni. Üzenetet küldeni a Kapcsolat oldalról tudsz.

Kérdésed van a honlapszerkesztéssel kapcsolatban?

Tedd fel a Kapcsolat oldalon található elérhetőségek valamelyikén. Köszönöm!
http://www.egeszseghonlapok.hu/kapcsolat/

Kellemes és eredményes Internetes jelenlétet kívánok, köszönöm a bizalmadat, ;-)
Sz. Tóth Tímea – Titi
honlapszerkesztő
és az Egészséghonlapok.hu csapata

A Facebook oldalamat lájkoltad már?